IRLi linnapeakandidaat on Raivo Aeg

IRLi linnapeakandidaat on Raivo Aeg

IRL-i Tallinna piirkonna juhatus kinnitas neljapäeval oma linnapeakandidaadiks Raivo Aegi, kes kandideerib Mustamäel. Esitleti ka IRL-i Lasnamäe esinumbrit Viktoria Ladõnskajat. Teised esinumbrid pole veel selgunud.

Aeg ütles, et Tallinna linnajuhtimises ei ole nelja aasta jooksul midagi muutunud ja korruptsioon on endiselt probleemiks. “See näitab, et tänane linnavalitsuse ladvik ei ole korruptsioonist kaugenenud,” ütles Aeg.

Ta ütles, et IRL-i eesmärk on muuta asjaajamine Tallinna linnavalitsuses läbipaistvaks ja korruptsioonivabaks.

Aeg rääkis, et pärast seda kui Keskerakond on oma ainuvõimu Tallinnas kaotanud ja tekib koalitsioonivalitsus, siis saab tekkida ennetav kontroll korruptiivse tegevuse suhtes.

IRL soovib Tallinna linnavolikogu juhtima Viktoria Ladõnskajat. Ladõnskaja sõnul oleks ju lihtne vinguda ja rääkida, mis on tehtud valesti. “Kuid täna öösel jõudsin oma mõtetes selleni, et aeg nõuab minult enamat. Me läheme valimisi võitma, sest aeg nõuab rohkem, kui lihtsalt valimistel osalemist,” märkis Ladõnskaja.

Tema sõnul on saabunud uus aeg vastutustundliku poliitika jaoks, et langetada otsuseid, mis on reaalselt tähtsad, mitte ei teeni populismi huve. Ladõnskaja sõnul pole oluline, kes on eestlane või kes on venelane, vaid eesmärgid peavad olema ühised.

IRL-i Tallinna valimisprogramm veel valmis ei ole, avaldame selle lähinädalatel.

Vaata fotosid linnapeakandidaadi avaldamiselt

social position

Jaga postitust