PRESSITEADE. IRL esitas Saue vallas valimisnimekirja.

PRESSITEADE. IRL esitas Saue vallas valimisnimekirja.

Isamaa ja Res Publica Liit
Pressiteade
04.09.17

IRL esitas Saue vallas valimisnimekirja

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Saue osakond andis täna Saue valla valimiskomisjonile üle nimekirja 17. oktoobril toimuvateks kohalikeks valimisteks. Kokku on IRL nimekirjas 36 kandidaati ning esindatud kõik ühinevad omavalitsused.

Juba suvel kinnitas IRL Saue osakond volikogu esimehe ja vallavanema kandidaatideks Valdis Toomasti ning Andres Kaarmanni. Valdis Toomast on juhtinud Saue Linnavolikogu viimased üheksa aastat ning Andres Kaarmann Saue abilinnapea juhtides haridus-, kultuuri- ja sotsiaalvaldkonda.

Volikogu esimehe kandidaat Valdis Toomasti kinnitusel on IRL siin piirkonnas alati olnud tugevalt esindatud. „Oleme järjekindlalt ajanud siin kohalikke asju ja inimesed on meid usaldanud. Oleme olnud nelja omavalitsuse ühinemise ühed eestvedajad ja seisame selle eest, et ühinemisleping saaks maksimaalselt ellu viidud ning kõigi piirkondade huvidega arvestatud. Sellepärast on ka meie sõnum positiivne ja selge – „Paneme pildi kokku“. Ühinemine peab toimuma reaalses elus, mitte ainult piiride kaotamisega kaardil,“ selgitas Toomast.

Vallavanema kandidaadi Andres Kaarmanni sõnul on IRL ühendvalla valimisteks välja pannud väga mitmekülgse ja tugeva nimekirja: „Meie nimekirjas kandideerivad kolme ühineva omavalitsuse volikogu esimeest – Valdis Toomast Saue linnast, Rein Riga Saue vallast ja Kaido Katalsepp Nissi vallast. Ka Lauri Vahtre ja Diana Ingeraineni nimed erilist tutvustamist ei vaja. Lisaks on mitmeid tänaseid volikogude ja valitsuste liikmeid, ettevõtjaid ja teisi aktiivseid kohalikke inimesi.“ Ütles Kaarmann.

Pärast valimisi tekib ligi 21000 elanikuga Saue vald Saue linna ja Saue, Kernu ning Nissi valdade ühinemisel.

Lisainfo:
Andres Kaarmann
IRL-i Saue vallavanema kandidaat
5112059

Lugupidamisega,
Kristiina Herodes
IRL-i kommunikatsioonijuht
5111528

social position

Jaga postitust