PRESSITEADE. IRLi Hiiumaa piirkonna valimisnimekiri selgunud

PRESSITEADE. IRLi Hiiumaa piirkonna valimisnimekiri selgunud

Erakond Isamaa ja Res Publica Liidu Hiiumaa piirkond

PRESSITEADE
07.09.2017
IRL-I HIIUMAA PIIRKONNA VALIMISNIMEKIRI SELGUNUD

Kohalike omavalitsuste volikogude valimised lähenevad ning esmakordselt ajaloos valime Hiiumaal ühte volikogu. Hiiumaa saab tervikuks nüüd ka omavalitsuslikus mõttes. Selle valitsemisperioodi suurim väljakutse saab olema toimiva omavalitsusüksuse ülesehitamine.
Meie nimekirja esinumber, pikaaegne Kärdla linnapea ja Hiiu valla vallavanem, Georg Linkov, moodustas ka selleks korraks tugeva nimekirja: “Minu meeskonnas on kokku 26 liiget üle Hiiumaa. Enamus nimekirja liikmeid on parteitud, meid ühendab ühine soov oma kodukoha heaks midagi päriselt ära teha. Nimekirja moodustamisel oli oluline, et kaasatud oleksid inimesed igast piirkonnast, selliselt sai ka sisend meie valimisprogrammi oluliselt laiapõhjalisem. Meeskonnas on nii noori, kui ka elukogenud inimesi, nii mehi kui naisi. Auväärsed ametid on kõigil- nimekirjas on arst, vabatahtlikud merepäästjad, koolijuhid, ametnikud, õpilased, eraettevõtjad, sportlased ja spordijuhid, õpetajad, noorsootöötaja ning erinevate eluvaldkondade tublid tegijad- ankrumehena annab oma õnnistuse kirikuõpetaja” ning lisab: “Keskendume sellel korral valimisringkonnale number 1, sest meie eesmärk on olla valimiste võitja maakonnakeskuses Kärdlas!”

Meie nimekirja vallavanema kandidaat on pikaaegse omavalitsusjuhi kogemusega 41-aastane Georg Linkov. Ta on abielus ja kolme poja isa, omab kõrgharidust sõjalises juhtimises ja magistrikraadi riigiteadustes. Lisaks on tal juhtimiskogemus nii kaitseväe kui kohaliku omavalitsuse erinevatel tasanditel. Täna töötab Georg erasektoris ning esindab Eestit ja Hiiumaad Euroopa Liidu juurde kuuluvas Regioonide Komitees. Vaba aeg kuulub organisatsiooni MTÜ Hiiumaa Jalgpall ülesehitamisele ja merepäästele.

Hiiumaa valla vallavolikogusse kandideerivad IRL-i nimekirjas:

Georg Linkov
Ivo Eesmaa
Toomas Toomsoo
Tiit Harjak
Annely Veevo
Tiit Randmaa
Kristi Linkov
Katrin Sarapuu
Indrek Ulla
Kaira Västrik
Meelis Pielberg
Kristel Vanjuk
Reino Halla
Tarmo Jaakson
Sander Laur
Susanna Veevo
Tambet Inno
Siret Tara
Jaak Hiiemets
Viljar Lillemäe
Marek Rätsep
Enn Sutting
Eve Heinmaa
Triinu Pihel
Ain Einberg
Hüllo-Kristjan Simson

Lisainfo:
Erakond Isamaa ja Res Publica Liit, Hiiumaa piirkonna esimees
Tiit Harjak
5188201
tiit.harjak@mail.ee

social position

Jaga postitust