PRESSITEADE. Priit Sibul: Reformierakonna kampaania on sügavalt eksitav

PRESSITEADE. Priit Sibul: Reformierakonna kampaania on sügavalt eksitav

Pressiteade
Isamaa ja Res Pubclia Liit
06.10.2017

Priit Sibul: Reformierakonna kampaania on sügavalt eksitav

Reformierakond on Tallinnas käivitanud eksitava ja ülimalt küünilise raadio- ja veebikampaania, millega soovitab anda hääl SDE, IRLi või EKRE asemel Reformierakonnale. Väiteks on, et muidu tuleb Keskerakond taas Tallinnas võimule.

Tegelikkus on, et see kampaania vaid tsementeerib Keskerakonna ainuvõimu Tallinnas. Kui ükskõik, milline valimisnimekiri jääb Tallinnas napilt alla valimiskünnise, siis jaotuvad sealsed hääled d’Hondti kordaja kaudu ümber peamiselt enim hääli saanud nimekirjale/nimekirjadele. Nõnda tekib väga reaalne võimalus, et Keskerakond võib Tallinnas saada absoluutse häälteenamuse.

Nõnda tasuks Reformierakonna valijatel korra mõelda, kas nad on tegelikult valmis toetama erakonda, mis avalikult valetab ning rakendab küünilisi poliittehnoloogiaid. Iga hääl muule nimekirjale kui Reformierakonna või Keskerakonna oma on tegelikult reaalsem võimalus Keskerakonna korruptiivse võimu lõpetamiseks Tallinnas.

Kõigi teiste erakondade toetajad ei tohiks end Reformierakonna käitumisest eksitada lasta. Sotsialistid, valige rahulikult sotse, rahvaliitlased EKREt ja isamaaliselt meelestatud valijad IRLi!

Lisainfo:

Priit Sibul
IRLi peasekretär
Tel. 5248433

Riina Solman
IRLi meedianõunik
Tel. 5292992

social position

Jaga postitust