PRESSITEADE.Isamaa ja Res Publica Liidu Tartu piirkonna juht on Kaspar Kokk

Isamaa ja Res Publica Liit
13.02.2018

Isamaa ja Res Publica Liidu Tartu piirkonna juht on Kaspar Kokk

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRLi) Tartu piirkond valis järgmiseks kaheks aastaks uue juhatuse ning esindajad erakonna volikogusse.

IRLi Tartu piirkonna juhatuse esimeheks valiti Kaspar Kokk, aseesimeesteks Mihhail Lotman ja Argo Annuk. Ülejäänud juhatuse liikmed on Gerda Viks, Risto Pintmann, Ennu Sepp, Tarvo Siilaberg, Uno Pauts ja Jaan Vaiksaar.

IRLi Tartu piirkonna esindajad erakonna volikogus on Ilmar Kokk, Mihhail Lotman, Argo Annuk, Risto Pintmann, Gerda Viks, Kadri Tammiste, Ennu Sepp, Uno Pauts ja Tiiu Laan. Piirkonna revisjonikomisjoni liikmeteks on Linda Langus, Kristjan Oolo ja Eneli Saar.

“Soovin erakonna juhatuse liikmena kui Tartu piirkonna esimehena eeskätt Tartu ja tartlaste huvide eest seista, ja otse loomulikult selle läbi isamaalist jõudu poliitikamaastikul toetada. Meie eesmärkideks on edukas töö oma piirkonnas, meie huvide esindamine erakonna juhtorganites ja osalemine 2019 riigikogu valimistel,” ütles IRLi Tartu piirkonna esimees Kaspar Kokk.

Lugupidamisega
Riina Solman