PRESSITEADE. IRL esitas Valga valla valimisnimekirja.

PRESSITEADE. IRL esitas Valga valla valimisnimekirja.

Isamaa ja Res Publica Liit
Pressiteade
31.08.17

IRL esitas Valga valla valimisnimekirja

Erakond Isamaa ja Res Publica Liit (IRL) esitas täna elektrooniliselt Valga valimiskomisjonile Valga valla valimiskandidaatide nimekirja. Kandidaatide nimekirjas on 13 tegusat inimest, kes soovivad anda oma panus Valga piirkonna arenguks.

Nimekirja esinumber Viljar Schmidt ütles, et kandidaatide hulgas on pikaajalise Valga linna  juhtimise taustaga inimesi nagu Alar Roop, Laur Speek, Mare-Kristi Rosenberg, Meelis Kuivits, Liilia Rätsep. Samuti AS Valga Haigla nõukogu liige Igor Fedotov ja Oles Kapalo. Tahevalt kandideerib vallavanem Monika Rogenbaum ning Janika Ploom ja Rasmus Onkel. Karula vallast Merili Madissoo, Tõllistelt Kadi Roots.

„Meie kõik kandidaadi on olnud Valga valla programmi koostamise juures. Tegu on sisuka programmiga, mida on võimalik ellu viia. Soovime, et linna ja piirkondade vahel oleks tasakaalustatud areng. Püüame leida hea lahenduse linna ja piirkondade koostöös. Peame oluliseks, et omavalitsuses töötavad inimesed oleksid motiveeritud ja läbi selle pakuksid parimat teenust,“ ütles Schmidt.
IRL Valga valla nimekirja tegevuskava  tutvustamine toimub septembris. Programmi osas on planeeritud otsepostitus ja programmi tutvustavad koosolekud.

Lisainfo:

Viljar Schmidt
IRL Valgamaa piirkonna juhatuse liige
viljar.schmidt@gmail.com
5262 091

Teate edastas:
Kristiina Herodes
IRL-i kommunikatsioonijuht
5111528

social position

Jaga postitust