IRLi Haabersti osakonna uueks esimeheks valiti Pille Lill

IRLi Haabersti osakonna uueks esimeheks valiti Pille Lill

Pressiteade
Isamaa ja Res Publica Liit
28.02.2018

IRLi Haabersti osakonna uueks esimeheks valiti Pille Lill

IRLi Haabersti osakond valis uueks esimeheks Pille Lille, juhatuse liikmeteks valiti Kristjan Ühtid, Kõu Lipp, Andres Luus ja Mart Luik.

Kauaaegse õppejõuna peab Pille Lill oluliseks luua Haaberstis lastele muusika ja kaunite kunstide kool. „Muusikalise huvihariduse andmine kujundab ja süvendab lastes väärtusi ning avardab loomingulist mõttemaailma, mida nad saavad hiljem ka muudes eluvaldkondades kasutada. Eesti vajab haritud isiksusi, kes oskavad ja tahavad muusikat kuulata, seda hinnata ja mõista,” ütles Pille Lill.

Pille Lille sõnul on oluline lahendada järgnevatel aastatel Haabersti linnaosas teiste probleemide hulgas parkimiskorraldus, sealhulgas ühistranspordi korraldus, et ka õhtul ja nädalavahetusel saaksid inimesed bussiga koju. „Pean vajalikuks luua Õismäele asumiselts, mis saaks kaasa aidata elanike murede lahendamisele,“ lisas Lill.

Pille Lill on aktiivne kultuuritegelane ning teda on pärjatud mitmete tunnustustega, sh Valgetähe IV klassi teenetemärgiga. Ta on Muusikute fondi PLMF looja ja loominguline juht 2003.aastast, Eesti-Soome Kultuurifondi ja Eesti Kultuuri Koja juhatuse liige ning töötanud pikki aastaid Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias dotsendina.

Alates 2017.aastast kuulub Pille Lill IRLi ridadesse ja on IRLi Kultuuripoliitika Nõukoja eestkõneleja. 2017.aasta KOV valimistel valiti Pille Lill Haabersti linnaosakogu liikmeks. Pille Lill elab Haabersti piirkonnas alates 1989.aastast.

Lugupidamisega
Riina Solman
IRLi kommunikatsioonijuht
Tel. 5292992

social position

Jaga postitust